Umetna Trava

Objavil admin 24/03/2016 0 Komentiral

Japonke iz umetne trave

 

Umetna trava je površina sintetičnih vlaken, ki izgleda kot naravna trava. Najbolj pogosto se uporablja v športnih arenah, pri športih, ki so se 

običajno igrali na travi. Glavni razlog za uporabo umetne in ne prave trave je ta, da ni potrebno toliko vzdrževanja, saj ne zahteva namakanja ali obrezovanja. Konec leta 2011 so na trg prišle KUSA japonke iz Avstralije, ki so izdelane iz umetne trave, ki pa je zelo naravnega videza. Že takrat so požele velik mednarodni uspeh. Izdelane so iz vzdržljivega Syn-Turf materiala. Idealni so za poletno zabavo in z njimi lahko obdarujete tudi svoje prijatelje. Pozor: Ne kosite trave na KUSA japonkah!

 

Radi jih obujejo predvsem mladi, kot vsake druge japonke. Glede na udobje pa so primerni tudi za starejše, saj ne povzročajo bolečine v stopalih med hojo in mehkoba trave prevzame vsakogar. Kot bi hodili bosi po pravi zelenici. V njih lahko obujete vso družino, saj je razpon velikosti zelo velik pri izbiri prave številke ni nikakršnih težav, saj mora trava gledati ob stopalih ven. Zato se vam lahko zdijo preveliki, vendar v tem je ravno trik. Da izgleda, kot da hodite po travi.

Na voljo je šest modelov KUSA japonk: KUSA Original v črni barvi, modri, oranžni, rumeni, roza in zeleni s prozornimi traki ter rožico med prsti. Vse so izdelane iz enakih materialov, zato se morate odločiti, le katera barva vam je najljubša.

 

Fantastično je, kako svoboden je občutek, ko stopiš bos na bujno zeleno travo. Z KUSA japonkami se boste počutili močno povezani z naravo, tudi kadar boste hodili po drugih površinah (asfaltu, pesku…). Zagotavljajo udobje od pete do prstov. Inovativni vložki so oblikovani tako, da se oblikujejo v loku vašega stopala in tako je hoja na njih veliko lažja, kot če bi šli bosi skozi park. S trakovi gladke plastike in penasto trpežnih podplatih, Kusa japonke zagotavljajo sočno poletno travo vse leto. Nošenje japonk iz trave privabi radovednost, pozornost in pogovor, vendar namen te obutve ni le modna muha. KUSA japonke poskušajo zdraviti sindrom odklopa iz narave in podeželja, predvsem prebivalcem mest. Nekateri menijo, da so japonke iz umetne trave bizarna in čudna novost, večini pa so že ob prvem pogledu postali všeč. Večina se zaljubi v njih, ko jih prvič obuje na noge, saj so tako udobni in mehki, da bi jih lahko nosili cele dneve.

 

Kdo pozna Bear Grylls-a? Ali raje vprašamo, kdo ga ne pozna? Tudi britanski pustolovec si je leta 2013 kupil svoje KUSA japonke in jih z veseljem pokazal na Tweeter – ju. Na spletu je bilo objavljenih že mnogo člankov o teh NORO zanimivih in udobnih japonkah. Na primer na: Discovery.com, New York Times – USA, Metro news – UK, Entrepreneur Magazine – 100 Brilliant Companies 2013, Playboy in še veliko drugih straneh.

 

 

Si že pripravljen/a na sprehod po mestnih ulicah z novimi KUSA japonkami? Si upaš? Lahko jih nosiš kjerkoli in kadarkoli. Občutek sveže pokošene trave na stopalih te bo spremljal na vsakem koraku. Izstopaj iz množice. Bodi to, kar si. Drzni si. Zagotovi si svoje KUSA japonke še danes in poletje bo posebno.